2463080183 25ης Μαρτίου 16 Κ Μ. Ιωακείμ, Πτολεμαΐδα forum.ptolemaida@gmail.com

Δημιουργία νέων τμημάτων Αγγλικών με 3 ώρες την εβδομάδα

Δημιουργία νέων τμημάτων Αγγλικών με 3 ώρες την εβδομάδα {noPicture}
Στο κέντρο ξένων γλωσσών Forum, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των μαθητών μας. Έτσι φέτος, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών για την αγγλική γλώσσα και να δώσουμε την επιλογή τρίωρων ή εξάωρων εβδομαδιαίων μαθημάτων.

 


 

Ο λόγος πίσω από την απόφαση

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των παιδιών μας είναι κάθε χρόνο και πιο φορτωμένο με δραστηριότητες, μαθήματα και εργασίες για το σπίτι. Με αποτέλεσμα να τους μένει λίγος χρόνος να απολαύσουν την κάθε δραστηριότητα λόγω του άγχους της επόμενης. 

Με στόχο να μπορεί να διαμορφωθεί το εβδομαδιαίο τους πρόγραμμα σύμφωνα και με όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες αποφεύγοντας το περιττό άγχος, δίνουμε πλέον την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο προγράμματα σπουδών. Το προυπάρχον πρόγραμμα των έξι ωρών την εβδομάδα και το νέο που αποτελείται από τρεις διδακτικές ώρες την εβδομάδα.

Ως εκ τούτου, από φέτος και για κάθε τάξη για την γλώσσα των αγγλικών έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 2 τμήματα.

 


 

Τμήματα έξι ωρών

Η πρώτη επιλογή που δίνεται, αφορά σε τμήματα έξι ωρών εβδομαδιαίως. Πρόκειται για έναν αποδεδειγμένα επιτυχημένο τρόπο διδασκαλίας, τον οποίο εφαρμόζουμε εδώ και πολλά χρόνια και επιτυγχάνουμε κάθε χρόνο ποσοστά επιτυχίας άνω των 90% σε κάθε επίπεδο και τίτλο πτυχίου.

Διάρκεια σπουδών και απόκτησης πτυχίου αγγλικών

Μεσα από τα τμήματα των έξι ωρών, ο μαθητής θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει lower σε 5 έτη και proficiency 8 μήνες μετά.

 

Τμήματα τριών ωρών

Αντίστοιχα, ακολουθώντας όλες τις τεχνικές εκμάθησης και διδασκαλίας με την πρώτη επιλογή, η επιλογή του τμήματος 3 ωρών, δίνει στο παιδί την δυνατότητα εκμάθησης αγγλικών μέσω ενός λιγότερο απαιτητικού προγράμματος.

Διάρκεια σπουδών και απόκτησης πτυχίου αγγλικών

Με την δεύτερη επιλογή η απόκτηση lower πραγματοποιείται στα 7 έτη και του proficiency 8 μήνες μετά.

 


“Ποσοστά επιτυχίας για το έτος 2022”

ECPE 2022    ECCE 2022

 


 

Τι παραπάνω προσφέρει το κέντρο ξένων γλωσσών forum

  Ενημέρωση γονέα

Έχοντας πολυετή εμπειρία διδασκαλίας έχουμε καταλήξει ότι η ενημέρωση του γονέα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία του μαθητή. Έτσι, επιλέγουμε να προσφέρουμε, για όλα τα πρόγραμμα σπουδών και σε όλες τις τάξεις, καθημερινή ενημέρωση με ηλεκτρονικό τρόπο  μετά του πέρας του μαθήματος. Έτσι, έχετε πλήρη ενημέρωση σε δικό σας χρόνο και εφόσον εσεις το επιθυμείτε.
 
  Δωρεάν καλοκαιρινά τεστ

Τα καλοκαιρινα τεστ είναι πάντα δωρεάν και επιτυγχάνουν την ομαλότερη μετάβαση του μαθητή στην επόμενη χρονιά, καθώς δεν χάνει την επαφή με την γλώσσα. Ακόμη, χτίζουν ένα γερό υπόβαθρο γνώσεων που εγγυάται την επιτυχία απόκτησης lower & proficiency.
 
  Ηλεκτρονικά μέσα διδασκαλίας

Το μάθημα σε κάθε περίπτωση, πραγματοποιείται με απόλυτη διάδραση μέσω ηλεκτρονικών μέσων όπως είναι ηλεκτρονικές πλατφόρμες και e-books. Αυτός ο σύγχρονος τρόπος εκμάθησης βοηθάει τα παιδιά να αποκτήσουν σωστή Αγγλική προφορά ενώ μπορούν να εξασκούνται στο listening και στο σπίτι.
 
  Εκμάθηση στην αγγλική γλώσσα.

Τα μαθήματα μας πραγματοποιούνται αποκλειστικά στα αγγλικά. Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές από την πρώτη κιόλας μέρα μαθαίνουν να μιλάνε στην αγγλική γλώσσα και ενθαρρύνονται να την εξασκούν συνεχώς. 
 
  Επιπρόσθετα οφέλη

Τα βιβλία που έχουμε επιλέξει για την διδασκαλία είναι εμπλουτισμένα με ποικίλα θέματα. Μέσα από αυτά, πέραν της βασικής εκπαίδευσης στην ξένη γλώσσα, μαθαίνουν καινούργιους πολιτισμούς και αποκτούν πρόσβαση σε νέα θέματα. Επιπρόσθετα, κατα την διάρκεια του μαθήματος, μέσα στην τάξη μαθαίνουν τις αξίες της ομαδικότητα και της συνεργασίας, καθώς χωρίζονται σε ομάδες και μέσα από ομαδικές εργασίες και εκπαιδευτικά παιχνίδια διεκπεραιώνουν τις ασκήσεις του μαθήματος.
 

 

Συχνές ερωτήσεις
FAQ bulletins:

- Μπορώ να αλλάξω τμήμα στην μέση της χρονιάς;
Από τα τμήματα των έξι ωρών μπορεί να πάει σε αυτά των τριών. Αυτό δεν μπορεί να συμβει στην αντίστροφη περίπτωση,  διότι  σε αυτά των 6 ωρών τα βιβλία είναι αρκετά απαιτητικά και η μετάβαση θα είναι δύσκολη.

- Πως μπορεί να μειωθεί η διάρκεια απόκτησης lower στα τμήματα των τριών ωρών;
Τα τμήματα 3 ωρών για το lower είναι 7 έτη , όμως μπορείτε να επιλέξετε την παρακολούθηση των καλοκαιρινων τμημάτων ώστε να μειωθούν τα έτη.


ΚΡΙΤΙΚΕΣ


“Οι γονείς των μαθητών μας αναγνωρίζουν τα οφέλη των καλοκαιρινών τμημάτων”
 

 


 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαί μας στο  2463 080183, η με e-mail
στο forum.ptolemaida@gmail.com ή στην φόρμα επικοινωνίας


Κλείστε ραντεβού με το μέλλον!
 

 

Πίσω